Evet arkadaşlar oncelikle sorunumu anlatayım.

5mbit sınırsız kullanıcıyım. 9 yıldır aboneyim kablonetti o zamanlar bilirsiniz 64kbit hızımız vardı

15 Eylulden beri download hızım 24:00 - 06:00 saat dilimlerinde 1.50 yi gecmiyor. Ancak upload hızım 0.90 - 1.10 arası problemsiz.

15 Eylulde 126 yı arıyıp sorunumu bildirdim, bana hicbir sorun olmadığını soylediler. Sinyalleriniz normal herşey normal dediler ve destek adresine mail atmamı soylediler. Bende mail attım ve benden 1-2 resim ve sinyal sonuclarını istediler. İstediklerini yolladıktan sonra 19 Eylulde bana geri donduler ve incelemeye alınmıştır sorun giderilcektir denildi. 1 hafta gecti aradan ne birisi beni aradı ve bilgilendirdi nede sorunum giderildi. Bende tekrardan mail atıp, bir bilgilendirme yapılmadığını ve sorunumun giderilmediğini soyledim. 2 gun gecti cevap gelmedi. Tekrar mail attım neden cevap atmıyorsunuz sorunum hala devam etmekte dedim. 2 gun gecti tekrar cevap yok. 1 ekim geldi hala cevap yok ve ben 126 yı aradım sil baştan herşeyi anlattım. Bana her defasında sorun yok desteğe mail atın denildi. Diyorum onlar cevap vermiyor birdaha atın ben arkadaşlarını bilgilendirdim cevap alırsınız denildi. Neyse aradan 5 gun gecti ben 2 mail daha attım gene cevap yok. 7 Ekimde tekrar 126yı aradım bir beyfendi cıktı sonunda beni anlayan birisi, sistemden size başka bir hız ataması yapıcam dedi. Kontrol ettik ve hızım 6mbit cıktı. Bende beyfendiye soyledim tamam galiba dedim. Bu şekilde kullanın sorun olursa geri donun denildi. Bu arada bugune kadar arıza kaydı kısmından halletmeye calısmıstım. Bu beyfendiye şikayet kısmından ulaştım. Neyse 6mbit olarak kaldı hızım. Ama tabikide bu sadece 15 dakika surdu 15 dakika sonunda bir baktım hızım 1.5i gene gecmiyor. Tekrar aradım. Hayda gene sil baştan anlatıyorum sorun yok diyor bana. Neyse ben herşeyi anlatınca, karşı taraf anladı beni. Ve bana sordu, sorununuz modemde olabilir belki birde onu deneyelim dedi. Bugun evdeyseniz ekip yolluycam acil test modemle gelip bakıcaklar denildi. saat 17:00. 22:00a kadar gelir denildi. Bende tamam dedim ve beklemeye basladım. saat 21:30da ekip geldi. Ekip geldi gelmesinede eli boş... Ne bir test modemi var nede aleti. Bana test modemle ekip gelicek denildi dedim. Bana oyle birşey soylenmedi dendi. Neyse girdi odama speedtest.net adresinden hız testi yapıyor. Bir yandanda telefonla birisini arıyor ve test sonucunu soyluyor. Muhtemelen karşı taraf baska yerdende test yap dedi ki, bakın burası cok komik ve uzucu... online.turksat adresine girdi ve orda speedtest var bilirsiniz, ordan basıp speedtest.net adresinin mini test sayfasına attı kendini ve ordanda bir test yaptı. Sozde 2 ayrı test yaptı ama test yaptığı site aynı ve farkında bile değil guleyim mi ağlıyım mı? geldi ve işte bu sizi idare eder dedi ve cekip gitti. Sinirlendim tekrar aradım. Dedim siz benimle dalga mı geciyorsunuz? Bana ekip yollayacağınızı kendiniz teklif ettiniz ve test modemsiz ekip yolluyorsunuz.... Bayan farketti ve acil ekip geri yolluyorum dedi. Saat 22:00 ekip gelemeyebilirse yarın en gec 14:00a gelir dedi. O yarın bugun oluyor ve ekip falan gelmedi... Tekrar aradım cok sinirliydim bakın 3 hafta oldu ve ben eksik bir hizmet kullanıyorum ama paramı eksik yatırmıyorum. İptal ettiricem dedim 15:00 gibi arıyıp. Şikayetimi istedi benden. Soyledim mail atıyorum cevap yok, sizi arıyorum boş bir ekip yolluyorsunuz neyse tek tek anlattım iptal edin dedim. Biraz bekletti beni ve destek ekibi ile iletişime gectim mail atın size geri donucekler kesin dedi. Ve yeniliycem arızanızı ekip gelicek modemle denildi test icin.

Ki ben modemde sorun olduğunu sanmıyorum. Cunku periyodik olarak 24:00 - 06:00 bu saatler arasında hızım 5mbit geri kalan 18 saatte maximum 1.5. Modemde bir sorun yok yani.

Şimdi arkadaşlar bana yardımcı olun, napıcam ben nasıl şikayet edicem bunları. 126 nın şikayet kısmı bi işe yaramıyor. Hepsi aynı bunların. Benim tek istediğim birisi cıksın desinki kardeşim netin bozuk yapılıcak. Onu bile diyemiyorlar. Geri bildirim diye birşey yok. Ve dalga gecer gibi mail atın diyorlar ama 3 haftadır geri donen yok. Sorun yok diyip dururlar. Şikayetvara şikayet yazdım onaylanmasını bekliyorum. Başka neler yapabilirim?

Uzun yazımı okuduğunuz icin teşekkurler.