SeLam aRkadaşlar 1 haftadır aynı problemi yaşıyorum problemim :
internet baglantım var Modemimin aDSL ışığı yanıyor,kullanıcı adı ve şifrem dogru.tum ayarlarım yapılı.fakat internete giremiyorum..
444 0 375 adsL hizmet merkezini arayıp sorunumu anlattıgımda baglantınızı resetliyoruz diyorlar modeminizin adaptor fişini cekin 5 saniye sonra geri takın diyorlar yapıyorum ve baglantı geliyor herşeye erişebiliyorum.ama 1 kac saat sonra tekrar gidiyo.hep 444 0 375i aramak zorunda kalıyorum.Msndeyken birden duşuyor bidaha hic gelmiyor adsl hizmeti arayınca geri girebiliyorum sayfalara.deli oldum iyice.hergun en az 3 kere aramak zorunda kalıyorum..modemim ve bilgisayarımın tum ayarları dogru cunku modemimde ADSL hizmet ışıgı yanıyor baglantım geliyo fakat hic bişeye giremiyorum,sorunumu anlattıgımda operatorlere sayfalara erişebiliyorum.bunun sorunu ne olabilir acaba şuan yine netim yok fakat ADSL modemimin ışıkları yanıyor. Modemim GEEK PRO-MAX UE1 lutfen yardımcı olun..Hic bi cozum getiremiyorlar bizde bi problem yok diyorlar..onlarda problem yok bende problem yok kimde bi problem ya...bende bi sorun yok cunku internete girebiliyordum,fakat 1 haftadır kopuyo ben 444 0 375i arayınca resetliyorlar geri geliyo fakat bi sure sonra tekrar gidiyo.
Herşeyi denedim manueL olarak ip verdim Dns verdim ama olmuyor..bilgisayarım ip'i otomatik olarak alıyor,bağlantı sağlandı diye bilgide verior.Bende bi problem olsa hic giremezdim nete yani