arkadaşlar benim şoyle bir sorunum var eylul ayında hatta agustostan itibaran felaket derecede kotadan herşey yeniyo anlamış deilim gecen ay 5.354 mb oldu nasıl oldu anlamadım bu ay ise 1. gun 100 kusur mb olmuştu ayın 2 sinde baktım 244 mb olmuştu bende gittim mudurluğe hic bişi yapmadığım halde neden bu kadar yuksek geldiğini sordum bana dedikleri cevap web cam ve youtube cok yiyo kotayı dediler bende dedim ki youtube izlenmiyo dedim ve en fazla 1 saat webcam acık kalıyo dedim onuda hesapladılar gunde 80 mb edermiş webcam acık kalsa eee dedim gerisi nerd dedim sonra bana başladılar virusu bahane etmeye bende dedim ki elimden gelse her hafta format atıcam pc ye dedim ayda bi format atıuyorum imkanı yok dedim bu kez başka bahane uydurdular yok msnde konuşurken farkında olmadan virus giriyomuş vs vs ve bunu soleyen adam konuşmanın başında msn kullanmıyorum bilmiyorum demişti bende bole solemesi uzerine dedim ki bi virusun pc ye girebilmesi icin heleki msnde dedim bi dosya alım sırasında olru dedim bole bişi yapmadım dedim bunu uzerine biz bişi yapamayız dediler dilekce yaz takibe alalım dediler bunla bole soleyince bende sandım ki hangi siteden ne kadar indirilmiş buna bakarak solicekler sordum nasıl olcak dedim bana dediği şuydu biz modemin acılıp kapanmasını kontrol edicez eğer kapalı iken kota yiyosa ona gore işlem yapcaz ama sizin modem acık iken kota gidiyosa bilemeyiz dedi bende dedim ki benim pc zaten gunde 12 saat acık şimdi bole bişi olduğunda bana diceksiniz ki senin o saatte modemin acıktı sen bişi indirmişsindir dedim adam sonra sustu dediği bi gun kapatın pc yi deneyin dedi denedim dun hic acmadım bugun bi baktım kotam 258 mb olmuş anlamadım gitti kafayı yemek uzereyim daha bugun ayın 4 u sizden ricam bi program varmı hangi siteden ne indirilmiş yani ne bilim belki virus olabilir belki hattıma girerler ki o imkansız ama denemekten zarar gelmez sizinde bolemi bilmiyorum ama cok sinirlendim iki gundur kafayı yicem yardım edin bana bi cozum yolu bulalım belki benim gibi birsuru kişi vardır
bu arada şunuda solim 1 senedir kullanıyorum ilk defa bole bişi başıma geldi sinirden butun oyun sitelerini engelledim sistemden kafayı sıyırcam katil edicek beni bu telekom