arkadaşlar merhaba ayın 22`inde gmail hesabıma paranız yatmıştır diye yazı geldi bunu onemsemedim adsense`e yeni başladığım sayılacağından pin numaram gec geldiği icin gecen ayın odemesi bu aya kalmıştı,

ancak bu ay yeterli para kazandığım halde adsense kesinleşmiş kazanclar 0 tl gozukuyor, bu ayın odemesi ile ilgili bie e-mail`de gelmedi, bazen adsense gecikiyormuş herhalde bu yuzden dedim ancak yt forum rt 10 forum sitelerine baktım milletin parası 22`inde yatmaya başlamış.

14 mart 15 nisan aralığındaki toplam:

sayfa gosterimi: 40,227

tbm: 0,09 TL

tıklama oranı: 0.37%

bgbg: 0,34 TL

tamda 22 nisanda hespide aynı gun saat dakika saniyede olmak uzere; 4 tane kanalım feshedildi ancak hicbiri asıl para kazandığım kanallarım değil, ve 4 kanaldan 3`ayrı e-mail hesabına bağlı, acaba adsense kazancının yansımamasının sebebi bu kanaların askıya alınması mı? eğer oyle ise bu aylık kazancımın ustune soğuk su mu iceceğim? ayın 15`inden sonrada kesinleşmiş kazanclar 0 tl gozukuyordu

kanalın askıya alınma olayıda bu (hicbir video yuklemediğim kanalım bile askıya alınmış):

hafif mustehcen videolu kanalım vardı daha 1 ay oldu oluşturalı toplam 10 tl ne mi kazanmıştım (mustehcen dediğim amerika`daki muzik klipleri cok daha acık sacık ve bu videolar youtube`da izlenme rekorları kırıyor) hadi mustehcen olduğu icindir dedik (flag almışım sanırım biri ihbar etmiş).

diğer hesapta 2 kanalım daha askıya alınmış bunlar telif hakkı sorunu olmayan sadece yararlı bilgilendirme uzerine kanallar, ustelik izleyende yok kazandığım para 0 tl daha bu kanallar acılalı 1 ay yeni doldu, bu videoları izleyen 0`da takılı kaldığı icin likeall sitelerden yardım almıştım belki ondandır dedim (topu topu 300 kişilik bir izlenme oranı oluştu),

ama diğer bir hesaptaki kanalım yine askıya alınmış bu hesapta hic video yuklemedim yukleyip silmedim de hatta para kazanmayı bile acmadım sadece ornek videoda anlatım konusunda ornek oluşturması icin acmıştım kanalı. bu nedir yahu?

ustelik 4 kanalımda aynı gun saat dakika saniyede askıya alındı.