Farklı konseptlere sahip birbirinden guzel internet sitelerini her ay bir araya getirmeye devam ediyoruz. Bakalım bu haftaki sitelerimiz nelermiş?

Sizler icin farklı konseptlere sahip internet sitelerini bir araya getirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz bu ay ziyaret edebileceğiniz birbirinden guzel 4 farklı internet sitesine bir goz atalım.
Toptalent

Toptalent universite oğrencisi veya yeni mezunların iş hayatına hazır başlayabilmeleri icin oluşturulmuş yenilikci bir kariyer platformu olarak karşımıza cıkıyor. Toptalent sitesi sayesinde Turkiye’nin ve dunyanın onde gelen şirketleri ve markalarıyla tanışabilirsiniz.

Oğrencilere ve yeni mezunlara ozel staj ve iş fırsatları sunan, gercek iş vakalarıyla deneyim ve odul kazandıran ve etkinliklerle iş dunyasının profesyonelleriyle tanıştıran Toptalent’in gayet başarılı bir platform olduğunu belirtelim.
Siteye gitmek icin tıklayın.

Vine Download

Twitter’ın 6 saniyelik videolar paylaşma imkanı sunan populer Vine uygulamasında milyonlarca video bulunuyor. Ancak bu videoları uygulama uzerinden direkt olarak cihazınıza veya bilgisayarınıza kaydetmek mumkun değil.

Vine Download sitesi bu aşamada devreye giriyor ve Vine’da yer alan videoları bilgisayarınıza indirmenizi sağlıyor. Sade arayuzu sayesinde kolay bir kullanım sunan Vine Download sitesinde video indirmek icin yapmanız gereken tek şey Vine videosunun URL’sini siteye yapıştırmak ve “Başla” tuşuna basmak olacak.

Ben Gidince

İlginc bir konsepte sahip olan Ben Gidince sitesinde; siz gittikten sonra gonderilecek mesajlarınızı yazıyor ve gonderilecek kişileri belirliyorsunuz. Mesajın ne zaman gideceğine de siz karar veriyorsunuz.

Gitmek kelimesini olum veya farklı bir hayata kacış olarak ele alabiliriz. Yaşamınızda soyleyemediğiniz şeyleri bu sitenin hafızasında saklayıp belirlediğiniz tarihte sectiğiniz kişilere iletilmesini sağlayabilirsiniz.

Bi Notum Var

Bi Notum Var sitesi, oğrencilerin ders notu paylaştıkları faydalı bir portal olarak karşımıza cıkıyor. Oğrenciler siteye uye olarak derste almış oldukları notları bu siteye yukleyebiliyor ve diğer arkadaşları ile paylaşabiliyor.

Okuduğunuz universite ve bolumu uye ekranında girerek siz de arkadaşlarınız ile notlar paylaşabilir veya farklı notlara ulaşabilirsiniz.

SHİFTDELETE