Yurt gibi bir yerde kalıyoruz ve dairemize yalın internet bağlattık. 8 kişi kullanıyoruz. Fakat bağlattığımızdan beri surekli internette kopmalar oluyor. Sınırlı erişim hatası alıyoruz ve internetimiz kesiliyor. TTNet i kac kere aradım bişeyler yaptılar onlar merkezden ama yine duzelmedi. Modeme suc atıyorlar. Modem de Aztech marka DSL5008EN(X) model bi modem. Şoyleki gunduz dairede fazla kişi olmayınca bu sınırlı erişim hatasını pek almıyoruz. Mesela bugun gunduz 1-2 kişi varken bir kere sınırlı erişim hatası aldık ve internetimiz kesildi. Modemi kapatıp acıyoruz duzeliyor. Fakat ozellikle akşam saatlerinde daireye herkez gelince direk sınırlı erişim hatası alıyoruz yine internetimiz kesiliyor. Herkes Wi-Fi dan bağlanıyor.Bende oyle. Laptobu modemin yanına goturup kablo ile bağlandığımda ise sorun cozuluyor ben internete erişebiliyorum. Boyle garip bi sorunla karşı karşıyayım. Bu internet meselesiyle de ben ilgilendiğim icin arkadaşlara surekli mahcup durumdayım. Biraz uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum.
Ozet olarak : Garip bir sınırlı erişim hatası vakası...