Oncelikle selamun aleykum kardeşler, internetle ilgili sorunum var. Masaustu bilgisayarımı birkac aydır kullanmıyordum, gecen hafta actım tekrardan kullanmaya başladım, eskiden internete ethernet kablosuyla bağlanıyodum ama şimdi kablosuz wireless ile bağlanmaya calışıyorum. Asıl mesele bu aslında, telefonumla internete bağlanıyorum, leptopla da girebiliyorum hicbirinde sıkıntı olmuyor ama wirelessi bilgisayarıma takıyorum en guncel driverini yukluyorum bağlanmıyor sorunun ne olduğunu 2-3 gundur cozmeye calışıyorum ama hala anlamadım. Mesela sabah saatlerinde falan hic bağlanmıyor bağlansa bile cok ağır cok yavaş oluyor, bağlandı diye gozukuyor ama internete girmeye calıştığımda etki alanında cozumleme tarzı bişey yazıyor acılmıyor sayfalar mesela şu an saat 18:52 şu an bağlanıyor ama her 3-5 dakikada bir kopuyor kesiliyor yardım ederseniz sevinirim.
Not: Bilgisayarın tum guncellemeleri yapıldı, bağlanmaya calıştığım modem superonline, win7 kullanıyorum, wireless olarak kullandığım usbinin ismi de netis WF2111
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Ağ Donanımı
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- Masaustu internete bağlanmıyor
-
22-09-2019, 00:50:51