arkadaşlar merhaba sanırım bu konuda benimde başım belada ve sorunum biraz garip gibi evvela hemen belirteyim pc konusunda cahilim tarayıcı olarak hem exp hemde firefox kullanıyorum işletim sistemim win7 exp de youtube ikgili herhangi bir sorunum yok ancak firefoxta siteyi acıyor ama videolara an error..... hatasını veriyor dns ayarlarım tamam sizin host dediğiniz ve benim ne olduğunu anlayamadığım dosyayıda indirdim dediğiniz yere yapıştırdım yine olmadı.fjireoxta youtube videolarını nasıl izleyebilirim bu konuda tecrubeli arkadaşların yardımını beklerim ayrıca firefoxtaki video downloader arac cubuğu eklentisi gibi bir eklenti exp icinde varmı acaba bu konuda bilen arkadaşlar anlatsalar sevinirim ancak hani dedimya bu pc lerin cahiliyim benim anlayacağım dilden olursa sevinirim herkese selamlar
PS hem firefoxta hem exp te navige yuklu ve calışıyor.Firefoxun son versiyonunu kullanıyorum.Bir arkadaşım frfx un 2.00 versiyonunu kullanıyor onda navigeyi yukledik ve hem exp da hemde frfx ta youtube acılıyor.Benim de o versiyonumu yuklemem gerek?