okul ortamını cevrelerini yaşadığı şehri ulkeyi ve kısaca dunyayı guzelleştirecek bir proje hazırlamak en az 3 en fazla 5 sayfa olacak lutfen yardım edin hicbir şey bulamadım.yapılıcak proje cevre kirliliği falan değil yeni bir proje olacak kendi dunyamızda gorduğumuz sorunlardan bir proje oluşturulacak lutfen acil yardım edin
Cocuklara Cevre Eğitimi Projesi
Nedir?
Projeye katılan oğrencilerin eko-sistem gundemi konusunda eğitilmeleri ve aldıkları bu eğitimi ilkoğretim okulu oğrencilerine vermeleri uzerine kurgulanmış bir projedir.
Projenin amacı;
Projenin amacı gerek projeye katılan universitemiz oğrencilerinin, gerekse eğitim verecekleri ilkoğretim okulu oğrencilerinin eko-sistem konusunda bilinclenmeleri ve bu konuda sorumluluklarının farkına varmalarıdır.
Neler Yapılacak?
Projeye katılan oğrenciler gerekli eğitimleri aldıktan sonra her hafta bir ilkoğretim okuluna giderek bu eğitimi oradaki cocuklara uygulayacaklardır.
mesela konu bu olabilir cociklara cevre eğitimi lutfen bu projeyi kendi agzimdan ilk defa bulunmus gibi yazabilir misiniz lutfen cok acil cok onemli kendi kendimemi konuşuyorum ben ya nolur cevap yazın
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- cevremizi guzeleştirmek