Oncelikle herkese merhaba
Konunun başlığı abartılı gibi gelebilir ama gercekten de W8970 model modemlerde hata var. Hemen acıklayayım: Yaklaşık 4 ay once W8970 V1 modem satın almıştım kliksa'dan. İyiydi, ilk 1 ay hicbir sorunla karşılaşmamıştım. Ancak 1 ay gectikten sonra bir baktım modeme bağlanmakta sıkıntı cekiyorum. Hicbir cihazla modeme bağlanamıyorum, parola hatalı diyor. Baktım, cozumu yok. Ancak modemi yeniden başlatınca duzeliyor. Ama bu olay yaklaşık her 10 saatte bir tekrarlanıyor. Yani bu gecici bir cozum. Ben de hicbir cozum bulamayınca servise gonderdim. Yaklaşık 2 hafta sonra bana W8970 V3 model modem gonderdiler urun değişimi yaparak. O modem de iyiydi ve 2 ay falan onu da normal bir bicimde kullandım hicbir sorun yaşamadan. Ta ki dune kadar... Dun aynı sorun aynı şekilde tekrar nuksetti. Modeme internet geliyor, ben de bağlanıp sorunsuzca kullanabiliyorum. Ancak kullandığım cihazın (orneğin, cep telefonu) kablosuz ozelliğini kapatıp geri actığımda parola yanlış hatası veriyor yine. Modemi kapatıp acınca da duzeliyor tabii ki onceden olduğu gibi. Sonuc itibariyle ben bu cihazı yine servise gonderip para iadesi talep edebilir miyim? Edersem de paramı bana verirler mi?
Bu konuyu ziyaret eden herkese teşekkurler, uşenmeyip kelimesi kelimesine hepsini okuyanlara daha da teşekkurler...
Not 1: Sozkonusu hata birebir aynı şekilde yabancı forumlarda da başka kişilerce belirtilmiş olup, bu kişiler tarafından da hicbir cozum bulunamamıştır.
Not 2: Bu konuyu cep telefonu kullanarak actığımdan iml hataları olabilir, kusura bakmayınız.