Merhabalar Techonpat Uyeleri;

TTNET 16 Mbps sınırsız internet paketini 8 ay once başvurdum ve 2 ay once kopmalar yaşamaya başladım. Modemim Asus DSL-N12E_C1. Ben ilk başvuru yaptığımda modem istemedim ve bana Airties Air 5650 v2 gonderdiler. Bu modemi dayıma goturdum ve ona verdim onun modeminde hic bir sıkıntı yok ama kabloluya interneti vermiyor. Bu modemden 2 ay oncesine kadar memnundum fakat kopmalar yaşandığı icin bıktım artık. Kabloluyu kullandığım zaman 2 Pc hic bir sıkıntı yok ama akşamleyin 3 Telefon bağlanınca cokmeler yaşanıyor Pc leri kapatıyorum yine cokmeler devam ediyor. (Sabahta aynı şekilde)

Ben TTNET başvurduğumda Turk Telekom yetkilileri geldi bağlamak icin ve benim telefon kablomun ucuna fiş takmadılar yani eklemeli (Siyah bantla ekledim) kullanıyorum. İnternete baktığımda ekleme olduğu icin gidiyor olabilir diye tahmin ediyorum. Fişsiz kablo ana hattan geldiği icin cıkartıp ucuna fiş takamıyorum veya yenileyemiyorum. Binanın hattı ise en az 15 senelik vardır. Bina hattındamı sıkıntı var yoksa benim ekleme yaptığım yerdemi sorun var ?

Modem ayarlarında db bu şekilde cıkıyor ama duşunce internet gidiyor.

Bu Wirelessi kapatıp yaptığım denemelerden meydana cıkan bir goruntu. Wireless acınca cokmeler başlıyor. Lutfen yardımcı olurmusunuz TTNET'i aramak istemiyorum hızı duşuruyorlar cunki..

Şimdiden teşekkur ederim.