Calışan Airtites Air5650TT bir modemim vardı zaten, Technopat'ı takip eder, yeni cıkan urunlerle ilgili videoları incelerim. Netice olarak hızından etkilendiğim Asus'un DSL-N66U ADSL/VDSL modemini aldım, son derece basit olan kurulımunu tamamladım. Ancak modem 5-10 dakika internete bağlı kaldıktan sonra kesilip tekrar gelme, kopma ve internete ve ağa bağlanamama sorunları yaşıyorum. Eski modemi takıyorum. İnternet var her şey normal. Kesinti olmadan birkac gun test ettim calışıyor, yani sıkıntı TTNET'den değil.
Kurulumu yapıyorum fakat bir muddet sonra internet kesiliyor. Eski modemi takıyorum Airties calışıyor. Bu modemi hızı daha iyi olduğu icin aldım. Ancak ne yaptıysam olmuyor olmuyor internet kesiliyor.
Konusunda uzman olan arkadaşlardan ve ozelikle bu modem uzerinde deneyimi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. IP cakışmasından şuphelenip bu konuda anlatılanları da yaptım en azından yaptığımı zannediyorum. Cunku modem bağlı olduğu ağımda (Network) de bircok cihaz aynı nette calışıyor. TV, Receiver, PC, telefonlar, Ipad ler, kumandalar vs vs.
Ayrıca PC'ye kablolu olarak bağlandığımda da sıkıntı cıkıyor ethernet kablosu takılı değil, kopuk gibi mesajlar alıyorum, oysa oyle bir durum soz konusu değil.
Detaylı resimli bir kurulum sıralaması var mı? (İnternete bulunan tum bilgilere resimlere baktım) Servis sağlayıcım TTNET. Bu fotoğrafa gore ozel bir gelişmiş ayar mı var? Anlamadım.
Bilgili konusunda uzman arkadaşlardan yardım rica ediyorum.