Oncelikle GPU Auslatung (Almanca) Turkcesini bilmiyorum kusura bakmayin google'ye sordum oda bilmiyor. GPU Stress olmasi lazim ingilizcesinin... Herneyse direk konuya gecmek istiyorum...
2 hafta kadar once kendi kendine ilginc bir sorun olusmustu bilgisayarimda.
Sorun online oyunlarda gpu stress'in surekli %90'larin uzerinde seyretmesi ve pingimin surekli yukseklerde olmasiydi. Yapilacak herseyi denedim, surucu guncellemesinden tutun, format atmaya, farkli ekran kartiyla denemeden tutun, farkli sogutucu denemeye kadar. Lakin hic cozume ulasamadim...
En son wlan stick degistirmeyi denedim, eski belkin marka usb wlan stick'i , fritz usb wlan stick N v2 ile degistirdim. Ve hem gpu stress hemde ping normale dondu... Acaba modemim'de fritzbox oldugundan midir ping'in dusmesi bilmiyorum... (Marka uyumlulugu) Lakin ping ile gpu stress arasindaki iliskiye hicbir anlam veremedim...
Su an hicbir sorun yok, online oyunlarda olsun, genel performans olsun hersey yolunda.
Lakin wlan stick degistirmenin gpu stress ile ne alakasi var, beynimi yakti bu soru.
Sistemim imzamdaki Microstar sistemdir... Kisa ozellikler.
ECS marka (Modelini bilmedigim bir Mainboard) (Aida64 bile bulamadi...) Intel I7 3770 Islemci ECS Geforce Gtx 650 16 Gb DDR3 Ram 256 GB SSD 4 TB HDD (Oyunlar burada kurulu) Adetim degildir pek lakin biraz beyin firtinasi yapmak icin konuya @Recep Baltaş, @Murat5038, @BilgisayarKurdu, @Muhsin Bayram, @Ali Gungor ve diger tecrubeli arkadaslari davet ediyorum...