Tp-Link Tl-wr840n 300 Mbps Kablosuz 4 Portlu Menzil Genişletici/access Point/router Fiyatı, Yorumları - Trendyol Tp-Link Tl-wr840n 300 Mbps Kablosuz 4 Portlu Menzil Genişletici/access Point/router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

Xiaomi Mi DVB4231GL Wi-Fi 300Mbps 4G 4C Router - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xiaomi Mi WiFi Router 4C Sinyal Aktarıcı Guclendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

Tp-link ADSL Modem Fiyatları & Modelleri - Teknosa Tp-link ADSL modem fiyatlarını Teknosa'dan keşfedin. Maksimum hızda internet bağlantısı sunan Tp-link ADSL modem ceşitleri icin hemen tıklayın!
www.teknosa.com

Ben modeme 3 oda uzaktayım telefondan bağlanmak zor oluyor PC de. 3 oda uzakta PC'ye Ethernet cektim ama diyorum ki bu urunlerden birine PC'ye cektiğim Ethernet'i bağlıyayım başka Ethernet ile de PC'ye bağlıyayım hem de modem yanımdaymış gibi telefondan da bağlanayım. 1. sorum PC'ye gecikme ya da hız kaybı yapar mı? 2. soru hangisini alınmalı?