arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var, tplam 2 yıldır bi kıza aşğım ne o bana poz veriyor ne de ben o ona yoldan gecerken karşılıklı ikimizde birbirimize bakamıyoruz,bundan once baska bi kızla cıkmıstım kendisi ilk basta poz vermemiyodu yani 2 yıl gibi ama ucuncu yıl bana cok ısındı ve yaklastı yani okulda onla konusamazken 3.yıl pencerdden bakarken ona sarılma felan ii ce buyutm ama gercekten seviyodum o da kly kly hic bi erkeğe poz vermiyodu yani ilk benle cıktı diyebilirim,ama şimdi sevdime ne ben yaklasabiliom nede o bana onun butun arkadasları ile yakın arkadasım ozelikle yakın arkadasları ile aram cok iyi ama bi turlu konusma cesaretim yok.face de o bana yazdında ben erken bitiriyom,ben yazdımda da o fiziksel ozellk olarak yakışıklı değilim hatta arasıra saka meselesi de oluyorum ama kendime bakıyorum ondan bi ortam a girdimde ilgi cekebiliyom ozelikle kızlar bana yaklasıo ama ben sevdime yaklasamıom daha anlatılacak cok sey var ama biraz tavlamada yardım edin yani işi hic tehlikeye atmak istemiyorum yas itibari ile sakal bıyık var 14 yasında yım ve 13 unde cıktı bana giyimime kadar yardım edin ne olur