Herkese merhaba, 2 gun once yeni bilgisayarım geldi ve sorunsuz şekilde calıştı 3 4 saat boyunca ayarlamalarını yaptım daha sonra internet gitti. Sorunu ağ ayarlarını sıfırlayıp bilgisayarı tekrardan başlatarak cozduğumu sandım ama yine bir 3 4 saat sonra gitti aynı işlemleri yaptım yine 3 4 saat sonra gitti. Daha sonra cozum arayışlarına girdim ve Aygıt Yoneticisi'nden Realtek PCI-e GBE family Controllerın ustunde unlem oldugunu gordum daha sonra 1.resimde gorduğunuz tum driverları indirdim ve kurmaya calıştım ve hicbiri sorunu cozmedi. Daha sonra farklı arayışlara girdim chipset suruculerini guncelledim, hizmetlerden birkac ayar değiştirdim, Driver Booster indirip oradan guncellemeye calıştım vs. ama hicbir ilerleme kat edemedim şu an hala aynı durumdayım bilgisayarı acınca bazen hic bazen 5 dakika bazen 1 saat 2 saat calışıp gidiyor internet. Ne yapabilirim? Şimdiden yardımlarınız icin teşekkurler.
Not:3. resimdeki ağ bağdaştırıcılarının icindeki Realtek ve Bluetooth cihazı dışındakiler internet gittikten bir sure sonra kendiliğinden geliyor.