Merhaba,
Biraz detaylı anlatacağım şimdiden yardımcı olanlara teşekkurler. Komşumun internetine ortak oldum kablo cekme şansımız yok. Modemi yatak odamın hizasında ve daireler aynı cephe. Komşum giriş katta oturuyor ben ise 2. katta aramızda 1 daire var. Adsl kullanıyorken airties rt-206 modemi odamda genellikle 3 cubuk bazen 4 cubuk cekiyordu. Şu an ttnet fiber'e gecti ve huawei hg630a modem verdiler. Benim odamda 2 cubuk cekiyor. 4 cubuk cekerken hız testinde 8mbit hızın 8 ine yakınını alıyordum fakat 2 cubukta 50mbit 'in 10'unu alabiliyorum. 2 gun sonra repeater alacağım. Odamda 10mbit olan hızı 40-50 arasına taşıyabilecek bir repeater onerisi istiyorum. Fiyat 150 tl yi gecmesin lutfen. @Recep Baltaş @Ali Gungor ozellikle yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum.

ZYXEL WAP3205 v2 Kablosuz N300 Access Point Network Urunleri

AirTies Air 4400 300 Mbps Access Point/Universal Repeater | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

Asus Rt-N12 300Mbps Kablosuz 4 Port Router / Access Point / Universal Repeater - Vatan Bilgisayar

Repeater ile ilgili butun acılmış olan konuları okudum. Sizden ricam lutfen mesela asus rt-N12 senin işini gorur diyip bırakmayın biraz bilgi verin neden asus olmalı neden olmamalı bilgileri kıyaslayarak benden sonraki arkadaşlara da yol gostermiş olalım. Cok teşekkur ederim.

TP-LINK TL-WA5210G 54 Mbps Kablosuz 12dBi Cift Polarize Fiyatı