Hepinize iyi gunler dilerim, umarım keyifleriniz yerindedir. Benim keyfim yerinde değil sebebini acıklıyorum. Laptopum oyunları gayet guzel oynatıyordu, FPS vs. gayet yuksekti. Oyun oynarken veya herhangi bir işlem yaparken şarjda yapıyorum. Yani laptopum hep şarjda duruyor. Artık şarj olmuyor, 0'da kalıyor ve uzun zamandır boyle.

Onceden yuksek grafiklerde oynadığım oyunları gayet mukemmel oynatırken şu an en duşuk grafiklerde arada sırada kasma oluyor. Buna da şoyle ornek vereyim orneğin Far Cry 4'u yuksek grafiklerde oynarken hicbir takılma bile olmuyordu. Fakat bu pil 0 olduğundan beri en duşuk ayarlarda bile 3 dakika normal oynatırken 2 dakika kasarak oynatıyor (bu dakikaları kafamdan uydurdum ornek olsun diye) yani oyun Full kasmıyor. Kasıyor, duzeliyor sonra tekrardan kasıyor.

Bunu butun forum sayfalarında araştırdım. Aygıt yoneticilerinden laptop pilini devre dışı bıraktım fakat sorun hala devam ediyor. Laptop'dan pili cıkarmak istedim, laptopun icindeki pil tak cıkar bir pil değil. Yani tum kapağı sokmem lazımdı. Bugun sabah sokmeyi denedim butun vidaları vs. soktum. Sadece 1 vida kaldı aşırı derecede yalama olmuş 30-40 dakika uğraştıktan sonra sinirlenip bıraktım. Yani pili cıkarmadım. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Eskisi gibi oyun oynamak istiyorum . Şimdiden teşekkur ederim butun fikirlere acığım. Hepinize tekrardan iyi gunler.