Bugun CS:GO'da 3. gunum. Seckin ile 20 saat oynamışım ortalama, bugunlerde bir işim de yok ve deli gibi CS oynuyorum CS 1.6'yı uzun senelerdir oynadım ve gec de olsa bıraktım. CS:GO varken gereksizmiş CS 1.6, CS:GO cok daha iyi ve gercekci. APU sistemim olmasına rağmen oyun gayet akıcı. Grafikleri en duşuk yaptım ama cunku sistem biraz duşuk, oyunda grafikler en duşuklere rağmen gayet iyi, sadece yazıları okumak biraz sıkıntılı. 1024x768 4:3 oynuyorum.
3. gundur ayarlarla uğraşıyorum. Bir CFG yaptım sonra forumda bazılarının CS:GO'nun en iyisi dediği s1Mple'nin CFG ayarlarını da kendi ayarlarıma ekledim. Sadece sensitivity farklı yaptım, ben bayağı duşuk sensitivity oynuyorum. Bir de bu kişinin ayarlarında radar kucuk cıktı bana gore, radarı kocaman yaptım. S1Mple'nin CFG'yi aktif edince Crosshair kucucuk oldu, bu kadar kucuk Crosshair ile nasıl oynuyor bu adam dedim kendi kendime ama yine de oyuna girip deneyeyim dedim. Dust 2 basit eğlence resmi mac yaptım 2 tane, 2'sindede 22 ve 16 adam alarak 1. oldum, halbuki oyunda rutbeleri cok yuksek adamlar olmasına rağmen. CS:GO'da yeniyim ama CS 1.6'da bayağı ust duzey olduğum icin cabuk alıştım oyuna.
Demem o ki ben son CFG ayarlarımı yapınca oyunda her gecen dakika daha iyi oynamaya başladım. Sizce de ayarlar bu kadar onemli mi? Şimdi de Xantares'in ayarlarını merak ettim bulabilirsem onlara bakacağım, ben de olmayan ayarlar varsa onları da ekleyeceğim :d
Bu arada coğu silahı cok denemedim daha, aynı silahları alıp duruyorum. Botlarla butun silahları denemek icin antrenman yapacağım.
Basit eğlencede bir de mapda en onde doğarsam, AWP ile direkt saldırmak cok zevkli oluyor. Adamlar hazırlıksız yakalanıyorlar bir de coğu CT kontrollu oynuyor ve fazla saldırmıyorlar geride bekliyorlar.