RAM 2x8 GB 3600 MHz SSD veya HDD modeli MLD300 1 TB Ekran kartı ASUS DUAL RX 6750 XT O.C Anakart H610M-R İşlemci i5 12400F
3 hafta kadar once İtopya uzerinden bir sistem satın aldım parcaları zaten belirttim fakat diğer sistemlere gore duşuk FPS aldığımı duşunuyorum. Orneğin Forza 5'te bu durum artık can sıkıcı olmaya başladı. Gecici olarak kullandığım 75 Hz 4:3 yenileme oranına sahip bir monitorum var oyunu 1920x1080p cozunurlukte olabilen en yuksek grafiklerde acıyorum 50-76 FPS'ler arasında dolaşıyor cok nadiren 80 FPS'leri goruyor ve 76 FPS'te sanki V-Sync acıkmış gibi davranıyor. Benchmark testi yapmak istediğimde ise oyun kapanıyor. FPS ortalaması AMD Software da 71 olarak gozukuyor fakat bir FPS değeri acılıştaki yuksek FPS dahil şekilde hesaplanması yani ben 60 FPS ortalama ile oynuyorum denebilir. Bu durum sadece Forza'da olmuyor PUBG'de de FPS 75'e sabitleniyor ve surekli drop yiyorum. Ayrıca kartın 250W TDP değeri olmasına rağmen bu kartın 150W ustunde cektiğini daha gormedim %99 kullanımda Forza 5'te 130W kullanıyor.
Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et
Buradaki videoda adam 2K da benden 10 FPS civarı fazla alıyor sizce normal mi?