Arkadaşlar merhaba bilgisayarım R7 240 Ryzen 5600G bir sistem biliyorum diyecekleriniz olacaktır sadece işlemciyi kullan diye evet arkadaşlar işlemciyi bende cok kullanmak istiyorum fakat ekran kartı ile kullanmak zorundayım. Malum APU bir sisteme 10 bin TL verip monitore param kalmadı, her neyse arkadaşlar dediğim gibi bu sistemle şu an Marvels Spider-Man iniyor ve oynamayı duşunuyorum. Max kac FPS alırım?

Bu arada işlemcinin dahili grafik kartı olduğu icin ben bir 30 FPS alırım diye duşunuyorum yalnız şundan korkuyorum acaba bilgisayar daha yeni şu an zaten fazla yuk binip yanar mı diye korkuyorum. Sonuc olarak ağır bir oyun sizce indireyim mi yoksa indirmeyeyim mi? Ve en onemlisi oynatır mı, hic fark etmiyor arkadaşlar goruntu kalitesi vs. Ben şu an oyunu 30 FPS oynamak istiyorum oynatır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

(Arkadaşlar bir de sizden şunu istiyorum eğer bu oyunu oynatmıyorsa ya da cok duşuk FPS'lerde oynatıyorsa bana işlemci yonunden daha ağır basan oyunlar onerir misiniz Valorant tarzı olmasın )