Ben 2 ay once ikinci el bir bilgisayar aldım. Bilgisayarı bilgisayarcılara da gosterdim kendim de baktım gayet temiz ve guzel bir bilgisayardı. Sahibi satmadan 1 ay once yanı 3 ay once macunlatıp temizletmiş bilgisayarı sağ olsun. Neyse ben buyuk bir heyecanla aldığım, artık 8 senelik kulusturumden acaba ne kadar fazla performans alacağım arada ki performans farkı ne olacak diye merak ederken acıkcası Asus'un kendi ses sistemi farkı dışında bir fark goremedim. Onca zaman acaba Nvidia marka bir ekran kartının performansı nasıl olacak sonucta coğu oyunla işbirliği icinde diye merak ediyordum. Her neyse ozellikler şu şekildedir;
Intel i7 5500U 2GB Dahili Intel HD Graphichs 5500 series 2GB Harici Nvidia GT 940M 8GB 1666 MHz SAMSUNG RAM 2TB 5400 RPM HDD ( HDD'den mi tam emin değilim ama -bir şey yazarken oluyor genelde ve bende HDD diye duşunuyorum- arada bir bip sesleri geliyor bilgisayarcıya goturdum taş gibi bir şeyi yok dedi ama HDD'ye bakmadı galiba hazır yazmışken bileniniz varsa bunu da soyleyebilirseniz sevinirim ) Sistem bu şekilde arkadaşlar. The Witcher 2 yukledim o bile tam istediğim gibi yağ gibi kaymıyor. GTA 4 yukledim o da boyle arada bir kasıyor. Arkadaşımın dizustusu bundan daha kotu adam GTA 5 bitirdi. Şu kardeşinize bir care. Şimdiden teşekkur ediyorum. Ramazan bayramınız mubarek olsun efendim.