Selamlar,

2 gun once Windows 8.1 kurulu olan dizustu bilgisayarımı SSD aldığım icin temiz kurulum ile (buradaki rehberler yardımı ile) Windows 10'a gecirmeye karar verdim. Dizustu bilgisayarımın ozellikleri:

İ7 4710MQ
240 GB ADATA SSD
8 GB RAM (Bugun itibari ile 1 adet daha 8 GB RAM siparişi verdim henuz elime ulaşmadı 16 olacak)
GTX 960M

Şikayetci olduğum konu ise şu. Eskiye gore bilgisayarımın acılış kapanış hızı inanılmaz değişti bu durum beni baya sevindiriyor oyunlara bağlanma hızım..vb Fakat oyunlarda eskiye gore daha duşuk FPS alıyorum. Gorev yoneticisini actığımda oynadığım oyun %90 GPU kullanırken masaustu pencere yoneticisi denen Windows 10 uygulaması %30 GPU kullanıyor. Yani sistemde gereksiz CPU, GPU, RAM kullanımları cok fazla. Herkes Windows 10 daha iyi bir işletim sistemi diyor diye geciş yaptım fakat FPS duşuşu yaşıyorum. Windows 10 kurulumunu yaptıktan sonra yapmam gereken ayarlar var mı acaba oyunda FPS artışı olması icin? Tamamı ile performans delisiyim her şeyi kare gormeye razıyım sadece FPS yuksek olsa benim icin yeterli.

Yardımlarınızı bekliyor ve şimdiden teşekkur ediyorum.