Cok gıcık bir sorunum var. Sistemim kotu olmadığı halde oyunda takılmalar FPS duşmeleri yaşıyorum. V-Sync acık oynuyorum. 60 FPS sabit oynarken bi anda 50-53'e duşuyor ve o an bir takılma oluyor, bu takılma 1 sn belki daha az fakat oyunun icine ediyor ve bu olay 1-2 dakikada bir olmaya başladı. Onceden de bu sorunum vardı ama 4-5 dakikada bir olurdu ve bu kadar cok takılmayı hissetirmezdi. Fortnite da oynuyorum orada da FPS sabit fakat bundaki gibi bir takılma yok. CS:GO'da takılma oluyor yine ama PUBG kadar rahatsız etmiyor. Oyun icin sıcaklık değerlerim normal. Ekran kartım 65 dereceyi gecmiyor. İşlemci 55 dereceyi gectiğini gormedim. Anlık takılmayı şoyle duşunebilirsiniz, video izliyorsunuz videoyu anlık olarak durdurup oynatıyorsunuz aynı o şekil.

Ekran Kartı: MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4G İşlemci: Ryzen 5 1600 3.4 GHz Ana Bellek: Crucial Ballistix 16 (2x8) GB 3000 MHz RAM Anakart: B350-M PRO VDH Guc Kaynağı: XIGMATEK 500W Monitor: Samsung 22 inc 60 Hz Corsair Force Le 128 GB (oyun ve işletim sistemi burada)
BIOS guncel. Ekran kartım guncel. İşletim sistemim guncel 1803 surumunu kullanıyorum ve korsan değil Windows 10 Education kullanıyorum. Chipsetim guncel. Daha ne yapabilirim bilmiyorum.