Monster Tulpar v2.4.1 laptop var elimde. Gecen hafta carsamba dizi izledikten sonra kapattım ve sabah actığımda Windows logosunda kaldı ve acılmadı. 1-2 saat sonra acıldı ve masaustune geldiğinde siyah ekran oldu. Sadece mouse gozukuyordu. Ben de Windows 10'daki sıfırlama işlemini yaptım. İşlem bittikten sonra sistemin yuklu olduğu bir harddisk bulunamadı diye bir hata almaya başladım. USB ile tekrardan Windows 10 yukledim sorunsuz yuklendi ve acıldı gerekli guncellemeleri yaptıktan sonra LoL oyununa girdim. 120-150 FPS arası aldığım oyunda 60-70 FPS'lere kadar duşuşler meydana geldi ve kasmalar başladı. 60-70 FPS yazsa bile sanki 20 FPS gibi hissettiriyordu. Ayarlar yuksek seviyede hicbir şekilde kasma yaşamadım 4 yıldır. İnternetteki bir iki ayarı yaparken bu sefer de bad system info diye mavi ekran almaya başladım. Tekrardan sıfırlama işlemi yaptım ve şu anda LoL ve Dota 2'de FPS duşuşleri yaşıyorum. Sebebini anlamış değilim hala. Lutfen yardımcı olun. Sistemim;
AMD HD 8970M 8 GB RAM 1600 MHz 750 GB Harddisk Oynadıgım cogu oyunlarda orta ve ust duzel grafiklerde hic takılma yaşamadan oynuyorum. Şimdi sadece Dota 2 ve LoL'u yukleyip deneyebildim. Yardımcı olursanız sevinirim, simdiden teşekkurler.