RAM 16 Gb Ekran kartı İnno3D Rtx 3060Ti OC X3 İşlemci Amd Ryzen 5 5600
Ben AC Valhalla oynuyordum oyunda bir anda anlık FPS duşuşleri olmaya başladı ekran kartına baktığımda sıcaklığı 73 derece civarıydı o sıralar bir de Valorant'ta ta anlık FPS duşuşleri oluyordu ama bug gibi bir şeydi cok nadir oluyordu olduğu zaman 10 dk arayla oluyordu ama cık gir yapınca duzeliyordu bug gibi bir şeydi her neyse ben AC Valhalla icin MSI Afterburner ile fan hızını arttırdım her şey gayet iyiydi ekran kartı 65 derece civarındaydı ve FPS duşuşleri olmuyordu ama bu sefer de direkt oyun coktu ne zaman MSI Afterburner ile fan hızını arttırsam oyun bir sure calışıp kapanıyordu bende BIOS'tan sistem fanlarını ve CPU fanlarının hızını birazcık arttırdım sonra tekrar Valorant'a girdiğimde neredeyse 5 dk da bir FPS duşmesi oluyor oyundan cıkıp girmek hatta bilgisayarı yeniden başlatmak bile işe yaramıyordu teknik ozellikler hakkında pek bilgim yok ama fan hızını arttırmanın bu kadar sıkıntıya yol accağını beklemiyordum ondan daolyı da oldu mu bilmiyorum gerci henuz AC Valhalla'yı denemedim ama Valorant'ta bariz bir sıkıntı var.

(Valorant'ta FPS duşmesi bayağı buyuk oluyordu 400-700 FPS'ten 15-25 civarına duşuyordu benzer bir sorunu high on Life'tada yaşamıştım fakat nadir ve kısa sureli oluyordu bazen hic olmuyordu fakat RDR 2 de buna benzer hicbir sıkıntı yaşamadım ve tum bu oyunları aynı donem icinde oynadım)