RAM 16 GB 8x8 32000Mhz SSD veya HDD modeli 512GB SSD Ekran kartı Nvdia GeForce RTX 4050 6gb vram İşlemci İntel Core i5 13500h
Selam;

Mafia 1: Definitive Edition da oyunda cok fazla takılma, donma uzun sureli donma yaşanıyor. Oyunu 1 gun once yukledim. Bugun deneyeyim dedim ve gorduğum manzara gercekten canımı sıktı, can i run it, Steam ve Epic Games'in verdiği sistem gereksinimlerini verilerini rahat bir şekilde karşıladığı gozukuyor ancak yine de oyun kasıyor. Sorunu cozmek icin gezerken fark ettim ki 2K Launcher'de GPU'yu değiştirsem bile Intel olarak goruyor, yabancı videolarda cozum bulamadım, Turkce hic yok zaten. Duşuk ayarlarda da kasıyor, orta ayarlarda da, yuksek ayarlarda da kasıyor cok sacma bir sorun, oyunu yuklerken gece oyunun 30GB olduğunu fark edip yuklemedim sabah 30 dakikada indiririm dedim ve PC'yi gereksiz gece boyu acık bırakmak istemedim, Steam'den yuklemeyi durdurup kenara koydum ve sabah yukledim belki sorun bundan kaynaklı da olabilir ama sanmıyorum... 2K Launcher'de GPU'yu RTX secsem bile oyuna giriyorum ve otomatik değişip Intel'e gecmiş oluyor. Ayrıca can i run it GPU Driver'ım eski diyor ancak ben IObit indirmem, 1-2 hafta once direk NVIDIA Experience'tan indirdim suruculeri yine de guncel değil diyor. PC'yi alalı tam 1 ay oldu.

Dosya Ekleri 1692972294746.png 62 KB · Goruntuleme: 9

1692972444891.png 272,9 KB · Goruntuleme: 8