Merhaba herkese, şimdiye kadar bu sorunu Call of Duty Warzone ve PUBG de yaşadım.
Sorunum şu, işlemci kullanımım yuksek %90 kusurler de GPU kullanımım 99-70-60-30-40 diye gidiyor. Surekli boyle ve surekli drop giriyor, Windows 11 kullanıyorum bir turlu cozemedim. Başka oyunlarda boyle bir sorunum yok, FPS değerlerim gayet iyi. Grafik ayarlarını yukseğede ceksem duşuremedim hicbir şekilde, CPU kullanımını hep drop giriyor.
Intel i3 10100F işlemci. ASUS TUF GTX 1650 Super ekran kartı. Corsair 2x8 16 GB 2666 MHz RAM. Samsung 870 EVO 500 GB SSD kullanıyorum. Sistemim darboğaz yapacak parcalar yok diye duşunuyorum, işlemci ile ekran kartı uyumlu diye duşunuyorum ama bir turlu cozemedim bu sorunu. PUBG onceden de boyleydi her 10 saniyede bir takılma oluyordu, FPS değerlerim 90-110 falan ama takılıyordu.
Warzonu bugun indirdim, 2 saniye de bir donuyor 10-15 saniye boyunca gelmiyor. CPU %100 ekran kartı %20-10-30-40'larda geziyor aniden duşuyor dediğim gibi başka oyunlarda boyle sorunum olmadı. Yardımcı olur musunuz nasıl cozebilirim? Sorun Windows 11 de mi anlamadım, YouTube'da sistemim le ilgili bu oyun testlerini izledigim zaman gayet guzel bir şekilde oynuyor herkes GPU Full 99 kullanimda işlemci %40-50-60 civarında normal ama bende boyle değil sorun nedir yardımcı olur musunuz?
Kusura bakmayın kotu yazmış olabilirim umarım anlamışsınızdır şimdiden teşekkur ederim yardımınız icin.