Laptobumu bir yılı aşkın bir suredir kullanıyorum ve şu ana kadar bir sıkıntısını gormedim. Genellikle FPS, MOBA oyunları oynuyorum. Bir kac haftadır oyun oynamıyordum dun oyun oynamak istediğimde oynadığım oyunlarda normalde aldığım performansın cok altında bir performans aldığımı gordum, guc planına baktım yuksek performans da Nvdia Denetim Masası'nı sıfırladım, gorev yoneticisinden arka plandaki programları kontrol ettim fakat sorunun onune gecemedim. Oyun başladığında performans normal seyrediyor fakat 5-6 saniye sonra performans duşuyor.
H1Z1'de normalde 60+ FPS alırken oyun başında bu civarlarda seyreden FPS 10 saniye sonra aniden 20-30 seviyelerine duşuyor ve 30'un uzerine cıkamıyor, sanki 30 FPS'de kısıtlamışım gibi ama bununla da ilgili değil oyunu silip tekrar kurdum dosyalarını sıfırladım FPS kısıtlaması yok. Aynı şey CS:GO icinde gecerli 150+ FPS aldığım bir oyunda 60-70 FPS civarında alabiliyorum. Yardımınız icin teşekkurler.
NOT: Oyun oynarken soğutucu kullanıyorum (Cooler Master Notepal X-SLIM 17). Buna rağmen kasanın sol tarafı aşırı derecede ısınıyor, net bir olcum yapmadım fakat elinizi uzun sure tutamıyorsunuz diyebilirim.
Sistem Ozellikleri: (Asus X550jk-Xo012d)
-İntel Core(TM) i5-4200H CPU 2.80GHz
-GTX 850m GPU (2GB)
-8 GB RAM
-750 GB WD HDD
-120 GB Sandisk HDD
-Windows 10 Pro