RAM 8 GB 4X2 İşlemci A8 7650k
Başlığa bakıp hemen cevap vermeyin. Konuyu once okuyun anlatacağım bir şeyler var.
Ben zaten YouTube'da olsun coğu FPS arttırma ayarını yaptım. Normalde 80 90 FPS oynuyorum (tabii şu an 1 aya yakındır oynamıyorum, forumda acılan "LoL yuksek RAM kullanımı" konularından sonra oynamadım) ama takım savaslarında cok efekt olmasından kaynaklı FPS değerim 40 35 seviyesine kadar iniyor.
Aklımda olan tek cozum daha sade ve hafif bir Windows 10 surumu kullanmak. bu yuzden sizden yardım istiyorum. En hafif, FPS değerimde ciddi bir artış gosterecek ve guvenli bir Windows 10 surumu arıyorum. Sizce bu dediğim işe yarar mı? Ayrıca forumda yapılana birisi etkinleştirme anahtarı isteyen bir SS atmış o da aklıma takıldı.
Aşağıda birkac ornek bırakıyorum. Bunlar arayıp bulduklarım. Sizin daha iyi bir oneriniz varsa yazın.(Ethernet driveri yedeklememe gerek varsa onerdiğiniz surumle birlikte belirtirseniz sevinirim ya da dikkat etmem gereken bir şey varsa. )
Windows 10 LTSC 2019 (1809)
RekOS 1709 v0.4
Windows 10 Pro (x64) LITE Edition - AncOS v1 Merhaba, internetteki Windows 10 Lite surumlerine guvenemedim ve sizlerinde kullanabileceğiniz bir surum yaptım. Nasıl olmuş? AncOS v1 Değişiklikler: - Windows Defender, SmartScreen, telemetry kaldırıldı. - Windows Update optimize edildi.(manuel guncelleme yapacak) - OneDrive kaldırıldı. -...
www.technopat.net