Kod:Panoya kopyala
Dizustu İşlemci Ureticisi Intel® İşlemci Modeli Core™ i7 İşlemci Numarası4720HQ İşlemci Hızı2,6 Ghz On Bellek (L2 Cache)6 MB Ekran Boyutu15,6" Ekran Cozunurluğu1920 x 1080 px Ekran Kartı Belleği4 GB Ekran KartıNvidia GeForce GTX 960M Ekran Kartı Turu Paylaşımsız Bellek 16 GB Bellek Hızı1600 MHz Bellek Turu DDR3 Disk Kapasitesi1 TB Disk Donuş Hızı5400 rpm SSD Disk Kapasitesi24 GB Msata Sabit Disk Tipi SATA İşletim SistemiWindows 10 Kart Yuvaları Secure Digital Kart (SD) Kablolu AğEthernet 10/100/1000 Max. Bellek Desteği16 GB 3G Modem Hayır/Yok KlavyeTurkce Q FirewireHayır/Yok Wireles BağlantıEvet/Var Kablosuz Ağ Tipi802.11b/g/n KameraEvet/Var Bluetooth4.0 HDMI PortEvet/Var VGA BağlantısıHayır/Yok Usb Girişi3 Adet Usb Mikrofon Giriş FişiEvet/Var Hoparlor/Kulaklık Cıkış FişiEvet/Var Pil Suresi1 - 5 Saat Pil Hucre Sayısı6 Hucreli Pil Optik MedyaBlu-Ray DVD Combo Gomme Hoparlor Sayısı2 Adet Hoparlor Usb Hızı3.0 Usb Hızı Parmak İzi OkuyucuHayır/Yok RenkAluminyum Garanti Suresi:24 Ay

Selam arkadaşlar bu konuda pek bilgim yok malesef size sorayım dedim bu ozelliklerde bir bilgisayar duşunuyorum. Fiyatı muhim değil sizce iş gorur mu son cıkan oyunları high-ultra arası acar mı?