Merhaba abiler kafeci bir tanıdığımızdan, babama uzun uğraşlardan sonucu tabi Laptop aldırdık, her oyunu en yuksek ayarlarda oynayabileceğimiz bir Laptop ama 16gb rami var, ekran kartı falan da tam, hatta 2 tane ekran kartlıymış Ama iyi oyunları oynayamıyorum Mesela origin diye bir yer var oradan battlefield hardline'yi indirdim ama oyunlarda kasıyor ya, Cuneyt abiye goturdum bana oyundan kaynaklı problemdir Laptop sağlam dedi, ben de az bir şey bu işlerden anladığımdan bir şey diyemedim tabi Laptop'ın ozellikleri de iyi cunku, mesela Battlefield 3 u yukledim onda da yuksek ayarlarda sıkıntı var anca en duşuk ayarlarda oynayabiliyorum.

O zaman da iyi değil ki, bugun birazdan kafe acılınca format attırmaya gotureceğim kafeye o zaman duzelecek mi ki ama ben de atabilirim aslında ama korkuyorum bir şey olur diye yeni aldık 1500tl peşin, 100tl 10 ay taksit, ama formatta pahalı ve uzun iş olduğundan siz abilere sorayım dedim babam format olayını duyarsa oldurur babam bu konularda cahildir anlatamıyorum da, format attırmamız lazım deyince tokat attı sanki kotu bir şeymiş gibi boşu boşuna kavga cıktı hevesim kırıldı ama neden oynanmıyor bu oyunlar?

Hep dandik oyunları mı oynayacağım, babam oyun ac diyor acacak bir oyun bulamıyorum ya da acıyorum donuyor daha fazla sinirleniyor donunca da kufur ediyor, laptop'da dolu geldi baya bir film ve belgesel var O yuzden mi acaba, niye o kadar para verdirdin de aldırdın diyor, ne yapacağım ya yardımcı olur musunuz? Babam işe gidecek birazdan ben de kafeye kacacağım, bu konuyu Cuneyt abiye de gosteririm fikri olan varsa belirtirse yardımcı olmuş olursanız mutlu olurum, bugun halletmem lazım işi babam erken cıkabilir bugun biraz da korku da var hani Laptop'ın başına bir şey gelmeden eve goturmem lazım Ya da tamirciye falan mı gotursem ki garantisi de var ama uzakta ya

Hadi ya bekliyorum

Cuneyt Abi de buraya uye ama nickini soylemiyor ya

Edit:
Abiler hepinize cok teşekkur ediyorum ilgilendiğiniz icin bir gelişme olursa yazarım, sizin yapabileceğiniz bir şey yok Allah razı olsun hepinizden ya , ne diyeyim ki başka.