Evet arkadaşlar cumartesi elime gecti cihaz dun acacaktım bu konuyu fakat zamanım olmadı.

Başlayalım ilk olarak ozellikleri:

İşlemci intel i5 Toplam Bellek 8 GB DDR3 Grafik Kartı AMD Radeon 7670 Sabit Disk Tipi SATA 2 İşlemci Ureticis: Intel İşletim Sistemi Windows 8
Recep ağabeyin dediği kadar varmış W8'in (64bit) avantajları insan kullanınca anlıyormuş.

Oyun performansını da merak ettim, hemen BF3'u uzun uğraşlar sonrası kurdum ve oyunu 1600 x 900 cozunurlukte minimum ayarlarda 25-30 FPS civarlarında değerleri gordum benim icin yeterli bir değer akıcı olması ve ekranın buyukluğu oyun zevkimi arttırıyor iyice. Daha sonra CoD:Ghost denedim bunda ise ayarlara biraz daha yuklendim 1600 x 900 cozunurluk High ayarlarda 15-20 civarı FPS değerleri aldım bu biraz şaşırttı beni ama oyun yine akıcıydı. Bir de Medium ayarlarda oyunu denedğimde ise karşıma cıkan FPS değerleri 35-40 civarlarındaydı. Bu beni yeterince tatmin etti. Niye GT 740M ekran kartlı bir Notebook tercih etmediniz derseniz sırf bu ekran boyutundan bu notebook'u tercih ettim, 17,3 gercekten başka bir haz veriyor. Cokta oyunlarda ucan birisi de olmadğım icin bunu tercih ettim yani minimum medium ayarlar bana yetiyor.

Okuduğunuz icin teşekkurler. Sizlere bu 2 aylık zaman diliminde cok soru sordum hangisini almam acısından sizlerde cevaplarınızı esirgemediniz cok cok teşekkur ederim.

Recep ağabeyin W8 ve 64 Bit ısrarlarını kullanınca neden onemli olduğunu anladım

Teşekkurler Technopat Forum uyeleri ...