Selam arkadaşlar;
Bu konuda hakkında cok ama cok fazl akonu acıldı biliyorum ancak insan kendi sorusunun cevabını alamayınca pek tatmin olmuyor acıkcası.
Nedense bir Solite State Disk (SSD) almaya karar verdim ancak piyasa o kadar cok SSD modeli var ki insan hangisini alacağına karar veremiyor, yani bir usb satın alırken okuma yazma hızlarına bakmak'da fayda vardır.

SSD ler'de de bu yazma okuma hızlarını gordum her modelin farklı okuma yazma hızları var ancak daha detaylı araştırdığımda bunun pek onemli olmadıgını soyleyenlere rastladım.. O yazılardan sonra konu acmaya karar verdim. Peki o zaman onemli olan ne ? Sizlere almayı duşunduğum SSD markalarını atacağım yardımcı olursanız cok sevinirim. Sizlerin de onerilerini almak isterim tabiki. (Butce 300-320) (240GB)

OCZ 240GB ARC 100 Serisi Sata 3.0 SSD (480MB Okuma / 430MB Yazma) - Vatan Bilgisayar

Kingston 240Gb Hyperx 3K Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma 555Mb / Yazma 510Mb) - Vatan Bilgisayar (butceyi biraz zorluyor

Bunların haricinde arkadaş ssd aldıktan sonra başka almam gereken neler var ? O konuda da yardımcı olursanız cok cok sevirinirim. Teşekkurler