Merhaba. Bilgisayarımda aktif olarak 2 tane disk kullanmaktayım birisi Samsung 980 1 TB M.2 SSD biriside HyperX Fury 3D 480 GB SSD. Şimdi 1 TB'lık diskim yani Samsung da Steam'deki oyunlarım kurulu. Steam oyunlarım toplam 573 GB ama Samsung'daki doluluk oranı neredeyse Full ve sadece 53 GB boş alan var Samsung'da. Ayrıyeten Windows da kurulu ama 480 GB diskim tamamen boş diyilebilecek kadar boş 439 GB boş yer var sorunumu anlattım gelelim sadede 1 TB'lık M.2 SSD de sadece Steam'deki oyunlarım ve Windows icin gerekli olan dosyalar kalsın istiyorum geriye kalan ekran goruntuleriymiş OBS kayıtlarıymış programlar Discord Epic Games vb. neden bunu istediğimide sorarsanız devamlı oyun indiren ve birden cok oyunu oynamayı seven biriyim artık yeni bir oyun icin oynadığım bir oyunu silmekten bıktım 1 TB M.2 SSD'nin neredeyse %50 kullanıyorum ama oyunlar ve Windows dışındaki programlar vb. benim M.2 SSD'min hepsini kullanmama ve oyun indirmeme engel oluyor yardımcı olursanız cok sevinirim sağlacakla kalın.

Dosya Ekleri resim_2023-07-12_135836065.png 3,9 KB · Goruntuleme: 23