SSD veya HDD modeli adata sx6000lite
İyi sosyaller. Uzun sure kullandığım bir Adata SX6000LIte M.2 SSD diskim vardı. Onu diğer bilgisayarımda kullanmak istedim. Windows'tan USB kurulum yaparken CSM ayarını enable yapmadığım surece BIOS'ta gorunmuyordu, gorunse bile kurulumda ne diskpartta ne de kurulumda gozukuyordu.
Surucu yuklemeyi denedim olmadı, BIOS'tan bir suru farkı ayar denedim olmadı. Yeni bilgisayarımı ikinci SSD olarak taktım orada da BIOS'ta gorunmesine rağmen BIOS sırasında yoktu, sadece override kısmında gozukuyordu. Windows'tan aygıt yoneticisinde disk kısmında gorunmuyor ve NVMe denetleyicisinin bir tanesinde sarı unlem işareti vardı. 3 gundur denemediğim şey kalmadı yardımınızı rica ediyorum.
Bu bilgisayarda ana SSD olarak James Donkey'i kullanıyorum. Aşağıda gorduğunuz kurulum yaparken gorunmeyen Adata SSD bu bilgisayarda da gorunmuyor. BIOS'ta gorunse de boot priorities kısmında yok ve Aygıt Yoneticisi kısmında gorunmuyor.

Aşağıda gorsellerde kurmak istediğim sistemin BIOS'unda CSM acarsam gorunuyor kapatırsam yok oluyor.