Arkadaşlar herkese selam. Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarım var. 2 gun once kendi kendine kapandı tekrar actığım zaman BIOS kısmını gecemedi. Ne sistem onarma kurtardı ne geri yukleme yaptı ne de guvenli modda acıldı. Format atmaya calışırken SSD'yi ne silebildim ne de bicimlendirebildim tabii bunları yaparken " secilen diskte MBR bolum tablosu var hatası aldım. Bu konuyla ilgili olan her şeyi forumda tek tek okudum cozum bulan arkadaşların dediklerini tek tek denedim bir turlu format atamadım. Mevcutta olan Windows'un uzerine kurulum yapmayı denedim %40tan sonra mavi ekran verip PC tekrar kapandı. SSD'yi sokup bilgisayar tamiri yapan firmaya bıraktım. 1 saat sonra donuş yaptılar. SSD'nin bozulmuş olduğunu soylediler. Bugun yeni bir SSD aldım. Windows kurumunu yaptım sorunsuz calışıyor. Daha sonra bozuk dedikleri SSD'yi de bağladım PC'ye yeniden başlattım şu an PC de yerel disk D olarak goruyor icine girebiliyorum kurulu olan oyunları da gorebiliyorum. Ama masaustu ve belgelerim kısmına giremiyorum. O kısımda kurtarmam gereken resimler Excel dosyaları falan var. Ne yapmam lazım?