SSD veya HDD modeli Kimgspec p3 512gb Anakart Gigabyte z390 d
Arkadaşlar merhaba, hafta başında Toshiba P300 2TB modelini almıştım arızalı cıkınca iade ettim ve dun vatandan 1TB bir M.2 SSD aldım. Sonrasında planım format atmaktı, SATA SSD'ye Windows'u M.2 SSD'ye ise oyunları kuracaktım. Neyse her şeyi bağladım actım PC'yi ve format atmaya gectim. Fakat format atarken SATA SSD'deki bolumlerden birine tıklayıp sil dedim (hep boyle yapıyordum sonrasında yeni bolum oluşturup Windows'u oraya kuruyordum) ama bu sefer "sil" tuşuna basınca bir hata verdi hataya tam bakamadım fakat SATA SSD birden o Windows'u kurmak icin disk sectiğimiz yerde kayboldu. M.2 SSD taktım SATA portu mu deaktive oldu acaba dedim başka SATA birişine bağladım BIOS'ta gorunuyor kac GB olduğu bile gorunuyor fakat ne F12 boot menusunde ne herhangi bir 3. parti disk yonetim aracında ne Windows'ta ne aygıt yoneticisinde hicbir yerde gorunmuyor sağlığı iyi olan SSD birden olmuş gibiydi, yok oluvermişti. Gparted ile de denedim orada da hicbir şekilde gormuyor. Var mı bir caresi bunun ya?