Arkadaşlar 2 ay once vatanbilgisayardan Kingston marka V300 lık bir ssd aldım. Aldığım gun sıkıntı yoktu sonra anakartım işlemcim ramim ve ekran kartımı yeniledim sıkıntı o zaman başladı.
Windows 7 başlangıc topları 10sn sonra geliyor windows başlatılıyor yazısı yazıyor ama toplar 10 sn sonra gelip donuyor zaten yarısında windowsu acıyor ama toplar gelirken de takılıyor.

Bazen disk okuma hatası alıyorum pc kitleniyor hicbirşey yapamıyorum reset atmak zorunda kalıyorum reset atıncada disk boot hatası alıyorum ssd ile biraz oynayınca duzeliyor.

Akşamları 3 saat pazar gunleri 15-16 saat calıştırıyorum ssd nin bozulma ihtimali varmı? Ultrada oynanam gereken oyunları ultrada oynayamıyorum ve oyunlarda ara ara takılma oluyor. Musait olunca video cekerim.

Asus M5A97R2.0 (990XA-UD3 eskisiydi neden değiştirdin derseniz pci bolumunde baya derin bir cizik vardı pc performansı %30 bile değildi)
AMD FX 6300 (FX 6100 eskiydi 6300 ile revizyon ettim )
Gskill Ripjawsx 1600 Mhz (Geil 1600Mhz eski)
9800GT 1GB 256 BİT(HD 4670 eskisi)

Dediğim gibi setup vs vs yaparkende ara ara takılıyo donuyo sayfa acıp kapamada kasmalar. Mouse kitleniyo sonra duzeliyo felan ilk defa karşılaştığım bir durum 3D mark testi NVIDIA GeForce 9800 GT video card benchmark result - AMD FX-6300,ASUSTeK COMPUTER INC. M5A97 R2.0 performance test puanım ise 2418 sorun neyde ? Lol'de son zamanlarda fps 50 lere duşmeye başladı en low ayarlarda normalde 250-140 arasıydı