Merhaba,

Kendi verilerimi yani; cer cop ne varsa depolama yapacağım. Google Drive'a bakınca aboneliği iptal edince verdiğiniz sure kadar kullanıyorsunuz ve abonelik sorgusuz sualsiz 15 GB'ye geri duşuyor. O yuzden Drive'a guvenmiyorum.

NAS depolama unitesi nasıl sizce? Gerekli onlemleri aldıktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşanır mı? İleriye donuk duşunuyorum. Hatta Data Center HDD'leri falan varmış. RAID depolama konusu da var. Bir USB, harici HDD/SSD'ye gore daha iyi olabilir mi?

Tabi bunlar ileriye donuk şeyler icin duşunuyorum. Hemen pat diye alacak değilim. Guvenlik kamerasının verileri NAS kullanırken işe yarıyormuş. Bu ne kadar doğru?

Ev kullanıcısı icin guzel bir şey olur mu? Her yerden erişmek icin kullanmak amacıyla. Peki elektrik faturası... Şu anlık almayı duşunmuyorum. Disklerim bana yetiyor ama ileride kullanılacak olursa tavsiye eder misiniz?

Surprizbozan: Technopat'ın Yaptığı İşlemler Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodaki işlemler aslında gereksiz ama yine de sormak istedim. Kusura bakmayın anlatıyorum ama belki kafama yatarsa bende alabilirim ucuzlarından.