Sorunu daha once de belirtmiştim. Transcend USB Belleği bilgisayara takıyorum. Sistem aslında tanıyor ama aygıt icin bir harf atamıyor. Dolayısıyla Bilgisayarımda aygıt gozukmuyor. Harf atamak icin Yonet'ten Disk Yonetimine giriyorum. Fakat orada da hatayla karşılaşıyorum. İnternette biraz araştırınca sorunun tek bende olmadığını gordum. Hatta bir kişi sorunla ilgili youtube'a bir video koymuş.

Videoda benimle aynı sorunu yaşıyor. Aygıtı kaldırıp yeniden taktım surucuyu başarıyla yukluyor ama halen sonuc yok. Diğer bilgisayarlarda USB Bellek calışıyor. Bilgisayara başka USBler takınca sorun olmuyor. Diğer USB Portları da denedim. Suruculer de guncel.

Donanım Kimliği :

Kod:Panoya kopyala
USBSTORDiskJetFlashTranscend_4GB___8.07 USBSTORDiskJetFlashTranscend_4GB___ USBSTORDiskJetFlash USBSTORJetFlashTranscend_4GB___8 JetFlashTranscend_4GB___8 USBSTORGenDisk GenDisk

Bir sitede şu cozumu gordum ama yapamadım. How to Fix an Undetectable USB Flash Drive | eHow.com

Acronis kullanarak biraz uğraşıyorum. Cozumu umarım bulurum. Yardımlarınızı bekliyorum.