Merhaba. Benim bu sorunum cok oncelere dayanmaktadır. Onceden benim eski bilgisayarımın harddiskinde sorun yaşandı ve ben 2. elden bilgisayarımı duzelttim. Duzeltirken 2. el bir RX 550 aldım ve yanına hard disk fakat 2. el RX 550'de VGA girişi yoktu. Benim monitorum VGA girişliydi mecburi HDMI'ya gectim. Sonrasında ise goruntu eskisinden daha berbat, daha kotuydu. Ultra ayarlarda bile leş gibi gozukuyordu.

Ondan sonra hazır sistem aldım ve sorun 2.el ekran kartındadır dedim fakat yanılmıştım cunku sorunum devam etti. RX 6600 R5 5600X'li sıfırdan aldığım sistemimde oyunlarda Ultra ayarlarda iğrenc goruntulere maruz kaldım. Sonrasındada dedim demek ki benim monitorumde sorun var ve değişmeye koyuldum. Once sorun belki HDMI'dadır dedim ve kendime yepyeni bir HDMI aldım ama nafile. Sonra kendime bir MSI G2412 170 MHz aldım ve şu an buradayım fakat maalesef ki goruntu kalitem aynı, gene iğrenc. Eğer soracak olursanız kutudan gelen yepyeni DisplayPort'u kullanmaktayım ve kablolarda sorun yok gibi gozukuyor. Bunu cozmek icin ne yapmam lazım?

Duzenleme: Dandik kaliteden kastığım bulanık ekran + kalitesiz bulanık yazılar ve goruntu kalitesi