2 gun once bimeksten philips 223v modelli monitoru aldım, 100 tl hediye cekim vardı
Dedim 200tl ye 21.5 inch alırım philips iyi markadır 12 yıllık crt monitorunu kullanıyordum bunu alana kadar.
www.bimeks.com.tr: Philips 223V5LSB2/62 21.5" Geniş Ekran LED Monitor Fiyatı ve Ozellikleri | Bimeks
Sorun şu ekran masanın uzerinde duruyor masanın onunde olan koltuğa uızanıyorum film izlemek icin siyahlar morumsu bir şey oluyor ancak 90° bile acı yapmıyorum kaldı ki acıların 170° 160° olması lazım.
Ayalarda Smart kontras, gamma, srgb ,renk sıcaklığı gibi şeyler var. Ayrıcı koyu renklerde yer değiştiriyor.
Bunu nasıl cozebilirim kutudan cd cıktı dvd okuyucum yok belki icinde yarar bir şey vardır ona sonra bakarım.
Ayrıca konuyla iligili bimekste hediye ceki ile indirim yapınca iade oluyor mu ? Olmuyorsa başka urunle değişir mi ? Faturayı hediye cekinden eksiltip kesmişler o fiyattan mı olur değişim yoksa orjinal fiyatından mı?
Eğer iade edebilirsem aşağıdakilerden hangisi boyle renk acı sorunu cıkarmaz ?
www.bimeks.com.tr: AOC E2270Swn 21.5'' Geniş Ekran Led Monitor Fiyatı ve Ozellikleri | Bimeks www.bimeks.com.tr: AOC E2070Swn 19,5'' Geniş Ekran LED Monitor Fiyatı ve Ozellikleri | Bimeks www.bimeks.com.tr: Samsung S22D300N 21,5" Geniş Ekran LED Monitor Fiyatı ve Ozellikleri | Bimeks