Monitor VG279Q1A
LG 24GN600-B aniden oluşan panel arızası Başlıkta belirtmiş olduğum gibi, sakin sakin arkadaşlarla oyun oynuyorduk, birdenbire goruntu değişti ve cizgiler oluşmaya başladı. Monitoru farklı bağlantı kabloları ile test ettim, guc konnektorunu yeniden takmayı denedim ancak sonuc değişmedi. Bu durumda ne yapmamı onerirsiniz? Monitor 15...
www.technopat.net
Bu konudaki gibi sorun var. 165Hz de gorseldekinin benzeri gibi oluyordu ben ise 1 aydır 144Hz de kullanıyorum fakat şimdi 144Hz de en alt kısmın %2'lik kısmı gitmeye başladı yani 165Hzdeki gibi yavaş yavaş bozulmalar başladı. İtopya aradım ve bana PC'den olabileceğini soylediler yan odadaki 3050 cihazına bağladım ve aynıydı yani 2 PC de denedim aynıydı ustune 2K 165Hz TUF ekrana bağladım 2 PC'de sorun yoktu yani sorun net bu monitorde. Bana ASUS yetkili servise yonlendirdiler bu arada monitoru İtopya kartal outlet mağazasından satın aldım 2 piksel olu diyerek. Şimdi benim ne yapmam gerek?
Ekleme: Monitorun Mainboard kısmından cızırtı geliyor ekranda sorun olunca ve bende cizgiler dikey değil yatay. Durduk yere olmaya başladı, monitore hic bir şekilde tokat bile atılmadı.