Merhaba arkadaşlar benim adım Alp Eren, 6.sınıf oğrencisiyim.
1.,2.,3. sınıflarda karnemdeki tum notlar 5 idi.3. sınıfta 500 uzerinden 488 alarak en yuksek puanımı yaptım. 4.sınıfta duştu,5.sınıfta biraz daha duştu, ama cabalayarak 4. ve 5. sınıfta takdir alabildim.Oğretmenimiz cok disiplinli bir bayandı.Devlet okulundaydım.Bir sorudan bir fazla işlem yapsak bile sorunun puanının tamamını kırardı.Cocuklar bir şey isteyemezdi veya oğretmene karşı ayaklanamazdı .Bunlara rağmen oğretmenimi cok severdim.4. sınıfta ve 5.sınıfta sınıftaki en başarılı 5 cocuktan biriydim diyebilirim.Oğretmennim beni kendi oğullarına benzetirdi,dersi derste dinlerdim hala da boyleyim dersi derste dinliyorum.Derste hic konuşmam.Şimdi ozel okula gectim, sınavlar cok daha kolay.Birinci donemin sonlarına doğru bir SBS deneme yapıldı.180 kusur kişi arasından 33. oldum.500 uzerinden 423 ile .Benim icin cok kotu bir puan.5. sınıfta 500 uzerinden 450 kusur alsam uzulurdum.Şimdi bu ne ? Puan ortalamam ise 1. donemde 90.88'di.İlerde guzel bir Anadolu Lisesine girmek istiyorum bu yuzden 90'dan şaşmamaya calışıyorum.Neden puanlarım boyle duştu? Nezamana kadar duşecek bana bu konuda yardım edebilir misiniz?