Yeni aldığım Samsung S23B550V monitor ve incelemesi :

Kendime ait guzel kasa şu an serviste bu yuzden daha kotu bir bilgisayarda cektim videoyu. VGA'dan gountu aldım.

İzlenimlerim şunlar

1-Kesinlikle monitorun buyukluğu cok iyi. Buyuk ekran doner ekmekten daha iyi bir şey bunu farkettim
2-Renkleri cok ama cok canlı gosteriyor. LCD monitorden cok daha canlı .
3-LCD monitordeki beyaz ekran gri gibi geliyor şuan bana.
4-Ses kalitesi kotu olur diye duşunuyordum ama gayet tatmin edici duzeyde . Kulağa cok hoş gelen bir sesi var.
5-Dokunmatik tuşları gayet guzel ve karmaşık değil. Telefon bağlama ve ekranı bolme ozelliklerini şahane bicimde cok sevdim.
6-Cok şık bir monitor. Ekranın koşelerinde beyaz saydam bir tabaka var ve diğer 2 ucu parlak siyah renkte. Monitoru şık yapan bu obje bence.

Bu arada monitorle beraber gelenler şunlar :

1 adet VGA-VGA kablosu.
1 adet ses girişi icin 2 uclu jak kablosu.
MHL yani telefon-monitor bağlanma kablosu.
Guc kablosu ve bataryası.
HDMI kablosu olsa iyi olurdu. Tabi bende var HDMI kablosu.

Canlı renklerden kastım şu: Hic bu kadar canlı bir gun batımı gormemiştim Tabi ben resmi kotu cektim. Cok daha net ve canlı aslında.

Bu da odamda monitoru konumlandırdığım yer. Gercekten her ortama yakışıyor monitor.

Bu da ses ve goruntusu hakkında bilgi veren kısa bir video. Telefonun cekim kalitesi berbat Daha iyisini kasam gelince cekeceğim.
Bilgisayar yavaş bu yuzden 1080 pikselde videoları acamadım. Goruntuyu kotu sanmayın Mutteşem bir goruntu kalitesi var

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

Cok daha iyi bir incelemeyi daha iyi bir ekipman ile kasam gelince yapacağım. Ozellikle oyunlar ve filmlerdeki performansı uzerinde yoğunlaşacağım.

Başkasının evinde yaptığım icin fazla rahatsız etmek istemedim ondan dolayı bu videoyu kısa kestim

- - - Guncellendi - - -

Tabi boyle bir monitoru alıyorsanız iyi de bir ekran kartınızın olması gerektiğini unutmamalısınız.
HD cozunurlukte guncel oyunları ultra ayarda oynamak isterseniz 7800 serisi bir ekran kartını oneririm.

Bende şuanda bulunan 6850 yetersiz kalacak gibime geliyor acıkcası.