İyi forumlar arkadaşlar,
Aoc E2243Fws 21,5 inc Led monitore sahibim.
Ozellikleri ve resmi burada:
VATAN COMPUTER - AOC - 21.5" E2243Fws GENİŞ EKRAN LED MONİTOR - Monitor
Ozellikle gozlerimi yormasın ağrıtmasın diye Led Monitor aldım. Parlaklık ayarlarınıda duşurmeme rağmen gozlerimi cok alıyor ve yakıyor. Daha once hicbir Monitorde boyle bir sorun yaşamadım. Gunduz cok problem olmuyor ama akşamları iş yorgunluğu ve erken kalkmamda etkiliyor sanırım gozlerimi acıtıyor. Ama daha once bukadar problem yoktu diğer monitorlerde. Herşeyi gectim ornek Call Uf Duty Mw3 te 1920x1080 cozunurluğu actığımda inanılmaz gozlerimi zorluyor oyun ozellikle geniş savaş alanlarına cıktığımda. Daha az cozunurluklerdede pek değişen birşey yok. Oyunun zevkini almayı bırakın gozlerimi kırpıştırmaktan oyuna odaklanamıyorum. Boylelikle tek eğlencem ucup gidiyor elimden. Bu sorun Intel HD Graphics 2000 kullanıyor olmamdan olabilir mi? Ya da cozumu varmıdır sizce. 1920x1080 cozunurlukte 60 Hertz'den arttıramıyorum monitoru. Bir de arada ekranda hafif titremeler oluyor. Bu arada yaklaşık 6 aydır astigmat olduğum icin ufak derecelerde daimi gozluk kullanıyorum. Gozluğu alırken de gidip pahalısını aldım monitor etkilemesin diye. Ama nerde