İyi forumlar dostlar yaklaşık 1 yıl once Lenovo Y700 oyun laptobu aldım. Cihazda oyun oynarken coğu kişinin aldığı FPS'leri alamıyordum ve cihaz gereğinden fazla ısınıyordu. Başlarda kafama cok takıldı ama sonradan neyse deyip gectim. Şu sıralar cihaz beni kendinden soğuttu lanet eder duruma geldim. Cunku cihazın klavyesi durduk yere calışmamaya kapatıp acmadıkca duzelmez hale geldi. Orneğin bugun cihazda calışırken bi anda klavyedeki hicbir tuş calışmadı ve 1-2 dakika sonra mavi ekran hatası verdi. Aynı zamanda cihazın hoparlorunden cıt diye bi ses gelmeyi başladı ve ne yaparsam yapayım gecmedi. Bu durum da şoyle oluyor mesela chrome da bir şarkı acıyorum şarkı başlamadan once cıt sesi geliyor ve oyle başlıyor, cihaza bi uygulama kuracağımda benden yonetici izni istiyor ve o ekranın sesi gelmeden once cıt sesi geliyor sonra o ses geliyor. Birde SSD'de bulunan dosya ve klasorleri acarken bazen gereğinden fazla bekliyorum.
Benden başka bu sorunları yaşayan var mı acaba yada sorunları cozmem icin onerisi olan ?