Arkadaşlar merhaba, 30 bin TL'ye Hepsiburada uzerinden HP Victus 16-S0023NT satın aldım. Dun forumda takılırken S0035NT versiyonunun da olduğunu gordum. Ustelik fiyat farkı sadece 500 TL. HP'nin sitesinden ve forumdan araştırdığım kadarıyla aralarında Wi-Fi kartı/adaptoru(tam olarak ismine ne deniyor bilmiyorum.) Farklı olduğunu gordum. Aralarında boyle aman aman bir fark var mıdır Wi-Fi kartlarının ya da başka farkları var mıdır bu cihazların? Laptopun elime gectiği gun bir ust modelinin gorunce ustelik fazla da bir fiyat farkı olmadığını gorunce bir eyvah dedim. Araştırınca farkının Wi-Fi kartı olduğunu gorunce biraz rahatladım ama emin olmak icin sizlere de sormak istedim. Cunku benim cihazda MediaTek Wi-Fi 6 7921, diğer cihazda 7922 model Wi-Fi kartı varmış. Bu kartı internette araştırınca da AliExpress'de vergilerle beraber 430 kusur TL'ye satıldığını gordum. Oyle aman aman bir fark varsa AliExpress'den satın alıp onu takardım/taktırırdım. Hatta eskisini de satsam ustune kÂr etmiş bile olurdum.
Biraz fazla ve sacma pimpirikli bir tavırlandığımı biliyorum ama zor durumlar icinde zor bela taksitle laptopu aldım ve bu benim ilk laptopum oldu. O yuzden biraz icimi rahatlatmaya calışıyorum sanırım.
İlginize teşekkur ediyorum şimdiden.