Merhaba dostlarım. 1-1.5 aya kadar bir sistem toplamayı duşunuyorum ve ilk olarak ekran kartı almak istiyorum. Ekran kartı icin butcem en fazla 3500 TL ve Trendyol'da boyle bir ekran kartı gordum:
Amd Jıeshuo Rx 580 8 Gb 256 Bıt Gddr5 Ekran Kartı- 2 Yıl Garantili Sıfır Urunler Fiyatı, Yorumları - Trendyol Amd Jıeshuo Rx 580 8 Gb 256 Bıt Gddr5 Ekran Kartı- 2 Yıl Garantili Sıfır Urunler yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
RX 580 8 GB 2855 TL ve 90 kusur kişi olumlu yorumda bulunmuş. Bu fiyata sanırım daha iyisi yok cunku GTX 1050 Ti bile şu an da 4500 dolaylarında. Oynadığım oyunlar sadece CS:GO ve LoL. Bu ekran kartını almam doğru olur mu? Eğer olmazsa, 3500-4000 TL'yi gecmemek şartıyla oneri de bulunur musunuz? Eğer bu ekran kartını onerirseniz hemen bu gece sipariş vereceğim. Bu arada RX580'lerle ilgili; 2048 sp olayı varmış. Bu olayın ne olduğu hakkında hicbir fikrim yok. Bu attığım kartta bu durum soz konusu mudur? Soz konusuysa 2048 sp nedir? Yardımcı olursanız gercekten cok mutlu olurum.